Over ons

Caland Advocaten houdt kantoor in het Caland Huis in het historische Scheepvaartkwartier aan de Willemskade te Rotterdam, direct aan de Nieuwe Maas en op een steenworp afstand van de Erasmusbrug.

Ons kantoor is met name gespecialiseerd in vervoerrecht, handelsrecht, verzekeringsrecht, bestuursrecht, omgevingsrecht, milieurecht en vastgoed. Al onze advocaten werken zowel in de advies- als in de procespraktijk.

Wij treden onder meer op voor eigenaren en bevrachters van zeeschepen, binnenschepen en luxe jachten, H&M-, P&I- en CL-verzekeraars, cargadoors, stuwadoors, havenbedrijven, terminals, scheepswerven, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, aannemers en drijvers van milieu inrichtingen.

Bij Caland Advocaten staan de belangen van onze  cliënten voorop. Wij streven ernaar om onze cliënten te voorzien van duidelijke en praktische adviezen tegen concurrerende tarieven. Wij geloven in het opbouwen van goede en langdurige cliëntenrelaties.

Ons kantoor beschikt over een internationaal netwerk van buitenlandse collega advocaten. Op het kantoor wordt naast Nederlands ook Engels, Duits, Frans, Portugees en Spaans gesproken.