Eveline Jacobs

Eveline heeft een allround civiele procespraktijk met een specialisatie in transport, nationale en internationale handel, de scheepsbouw- en offshore industrie.  Zij treedt zelfstandig en in teamverband op voor middelgrote en multinationale ondernemingen. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit het verstrekken van juridisch advies, beoordelen en opstellen van contracten en algemene voorwaarden en het voeren van uiteenlopende civielrechtelijke (inclusief arbitrale) procedures.

In 2014 heeft Eveline de beroepsopleiding tot ADR-specialist afgerond en sinds 2016 is zij naast advocaat ook MfN geregistreerd mediator. Zij kan als onafhankelijk mediator bij conflicten worden benoemd en cliënten begeleiden en ondersteunen bij een mediation.

Eveline zit in het bestuur van UNUM Arbitration and Mediation (voorheen: Stichting Transport and Maritime Arbitration Rotterdam-Amsterdam; “TAMARA”). Zij is bij UNUM verantwoordelijk voor het opzetten, uitwerken en invoeren van mediation als alternatieve geschillenbeslechting.

Daarnaast is Eveline lid van het dagelijks bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht.

Na ruim 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Boonk Van Leeuwen Advocaten, heeft zij zich per 1 mei 2019 aangesloten bij het team van Caland Advocaten.


Lidmaatschappen

Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (bestuurslid)

AIJA

Havenvereniging Rotterdam

Wista

The Dutch Arbitration Association (DAA)


Opleidingen

Post Academisch

Grotius Specialisatieopleiding Vervoerrecht

Specialisatieopleiding tot ADR-Specialist / Legal Mediator

Magna Charta Leergang Verzekeringsrecht

Academisch

Erasmus Universiteit Rotterdam

Eveline Jacobs

Eveline Jacobs

advocaat